NL
 
Werving en selectie
Accountancy & Control
Finance & Banking
ICT
HRM & Staf
Management & Directie
Supply Chain & Logistics
Sales & Marketing
FMCG & Foodservice
Techniek
Overige
 
Contactpersonen
Theo Collin
Theo Collin / Sjoerd Kampinga
Sjoerd Kampinga
 
Detacheren
HRM
ICT
Finance
 
HR Dienstverlening
Gratis P&O Quickscan
Interim HR Ondersteuning
Ziekteverzuim & Spoor 1 en 2 trajecten
Loopbaan begeleiding
Overige P&O diensten
Home Inloggen op mijn HCM Aanmelden Contact

Gedragscode

Human Capital Match en bij haar aangesloten partners onderschrijven bij het brede aanbod aan dienstverlening de uitgangspunten van de Wet op bescherming van persoonsgegevens, de gedragsregels binnen het NIP, de gedragsregels binnen Boa Borea voorwaarden en de regels van het OAWS.

Service
Human Capital Match staat voor een transparante en resultaatgerichte dienstverlening waarin kwaliteit en verwachtingsmanagement centraal staan. Dit geldt zowel ten aanzien van opdrachtgevers als kandidaten.

Respect en Integriteit
Human Capital Match gaat vertrouwelijk en respectvol om met gegevens van opdrachtgevers en kandidaten en zal geen gegevens openbaar maken zonder toestemming vooraf. Alle partners en medewerkers van HCM onderschrijven onze gedragscode.

Persoonlijk gedrag
Human Capital Match neemt geen genoegen met een gemiddelde prestatie. HCM stelt hoge eisen aan haar partners en medewerkers.

Interpersoonlijk gedrag
De partners en medewerkers van Human Capital Match kunnen zich verplaatsen in de positie van anderen. Ze onderkennen de gevoelens en wensen van anderen. Ze hebben oog voor de politiek binnen een onderneming of organisatie. Ze onderkennen het belang en de belangen van de verschillende onderdelen van een organisatie.

Wijze van werken
HCM is er steeds op uit concrete, tastbare resultaten te boeken. Partners en medewerkers van Human Capital Match hebben de gedrevenheid om zaken gedaan te krijgen en het optimale uit situaties te halen.Links Onze partners Over HCM Werken bij HCM
Topvacatures
AUDITOR ISO 9001, 14001, VCA, OHSAS - ingevuld - 
in 
Midden-West Nederland 
WERKVOORBEREIDER - ingevuld - 
in 
Eindhoven e.o. 
LEAD AUDITOR ISO 27001 e/o NEN 7510 - vervuld - 
in 
Utrecht e.o. 
Alle vacatures
RSS
Referenties & Opdrachtgevers
Gedragscode sitemap Powered by Otys Design by PXL © HCM 2019
Human Capital Match gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses. Meer weten?